Alla inlägg under november 2008

Av Sara - 6 november 2008 12:46


Det blev direkt ett dopp i vår privata pool och mys med underbar solnedgång och därefter kom Spa-avdelningen upp till oss så fick vi massage över bar himmel. Efter massagen (scalp-massage) så hade de fixat aroma-bad med levande ljus och ört te. Lång njutning och 2 intvålningar senare så kom nästa överraskning. Ostbricka med en flaska Dom Peignon! (det är skillnad på skumpa och skumpa!!) Vill inte ens tänka på prislappen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Min man är lite halvgalen emellanåt och det är kanske därför jag älskar honom så mycket).


Jag vet inte om det var champangen eller vår chaufför i golfbilen som gjorde att det snurra lätt i huvudet när vi var påväg ner till middagen.


Ny överraskning! På stranden var det uppdukat på ett bord med duk och blommor på en filt, facklor runt omkring och helt ensamma serverades en

4-rätters middag samt födelsedagstårta. Efter denna romantiska och underbara dag slocknade vi båda i den härliga sängen före midnatt.


Dag 2 hade jag bestämt mig för att inte vakna tidigt men efter att ha vägra vakna bra länge så till sist slog jag upp ögonen då jag var orolig för att klockan skulle vara nära utcheckningen (12.00). Men hon var bara 07.45 Jag var vrålhungrig och väckte min man. Vi gick till Loungen (ja, inte äter man i vanliga matsalen när man bor fin -fint) och njöt utav tystnaden. Sedan blev det dopp i stora poolen och liten tur runt resorten före hemfärd. Det blev inte ens 24 timmar men det var en underbar upplevelse. Ni kan se på bilden nedan hur mycket jag njöt!

Av Sara - 6 november 2008 12:29


Så vad hände på min födelsedag? Min älskade man överraskade mig med att fixa barnvakt över natten och tog mig med till ett 5 stjärnigt hotell! Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi. Det är resorten som ligger på stranden brevid AoNang- Pai Plong Beach. Varken jag eller min man har varit där tidigare så det var spännande redan från starten. Väl på stranden (måste åka båt dit) så hoppade vi in en golfbil som körde oss högre och högre upp på berget och han stannade inte fören vi var högst upp. Min käraste hade bokat en suite med egen pool. Här är förresten rumsbeskrivningen: Room Description
Spacious 96 square meter villa offering bedroom with oversized signature king bed, luxurious bathroom with separate free standing tub and rain shower. Separate lounge and dining area, enlarged foyer sun decks and private 5x3 meter pool. 2 TVs, CD/DVD player, in-house movies, broadband internet, work desk, in-room safe, mini-bar, tea and coffee maker, hairdryer, bathrobes and slippers. Villa host and access with full facilities of The Club lounge included.


(måste kolla till kidsen.... skriver mer snart)

Av Sara - 5 november 2008 08:41



Jag älskar min man!


Jag förlåter honom för att ha missat min födelsedag de senaste 3 åren. Det är raderat efter gårdagens överraskning med övernattning på hemlig ort. Jag berättar mer imorgon. Nu måste jag jobba lite för om 1 timme ska jag åka och hämta barnen. För snart blir det tårtkalas för mig på restaurangen. Några kompisar ringde och ville ge mig en present och jag sa att tårta det tycker jag om och min dotter undrade igår när vi skulle äta tårta. För tårta har man på alla kalas, eller party som hon säger.


Ikväll kommer min underbara, älskade man hem vid 20.00 och samma tid kommer 2 kompisar över. Vi ska ut och äta middag tillsammans ikväll. De tyckte de var jättesmarta när de sa att jag får bestämma restaurangen eftersom det är jag som fyller år. Nä nä nä sa jag, här fungerar det som så här. Det är NI som får komma på en bra restaurang eftersom det är MIN födelsedag. Haha, så fungerar det här.

Av Sara - 4 november 2008 04:42



Glömde berätta att jag har ett till resebolag här som har välkomstmöte 1 ggr/veckan. Trevlig trevligt.

Av Sara - 4 november 2008 04:35



26 år men känner mig som 19!


Jag är spänd på vad dagen kommer att erbjuda. Dottern kom in och sjöng för mig imorse och gav mig ett jättefint halsband med en lyckosten på, som hon själv har valt ut.


Mannen överraskade mig med en stor fin bukett på jobbet och berättade att han ordnat en barnfri natt. Vi ska hämta dottern på skolan, skjutsa henne till GB och sedan ska jag ha packat en övernattningsväska samt fina kläder för i afton.


När jag frågade om lillebror så sa han att det ska vara ordnat. Men när jag ställde följdfrågan om blöjor,kläder, mat osv så blev han lite tyst och fundersam och sa att det hade han inte riktigt tänkt på. Hihi, han är för härlig min man! Han sa att det skulle han fixa men det känns ändå som att jag borde stötta honom och ge honom en hjälpande hand. Eller ska jag låta det vara?


Åh vad spännande med en övernattning på hemlig plats! Vad ska ja ha på mig? Vad ska jag packa?


Nu ska jag fortsätta dricka kaffe ur min nya Älg-kaffemugg som jag fick idag.

Av Sara - 3 november 2008 08:32


.... har nu fått gråta mot min axel och allt ska vara tillbaks till det normala igen. Han stannar och vi har styrt om hans roll en aning så han kommunicerar med ansvarig i köket resp i restaurangen och de i sin tur kommunicerar vidare till de övriga i personalstyrkan.


Jag har huvudvärk, mitt skrivbord svämmar över av papper, det är jättevarmt ute och jag vill som vanligt sova. Hinns dock inte med då dottern ska hämtas snart.


Hade välkomstmöte på restaurangen idag och ca 85 pax kom. Måndagar verkar vara den stora välkomstdagen.



Av Sara - 3 november 2008 03:49

.... nya problem. Nä, det ska det inte bli. Jag ska vända allt negativt till det positiva och sprida glädje runt mig hela veckan, hallelulja.


Får vi se om min manager kommer med sin uppsägningsblankett eller inte.

Av Sara - 2 november 2008 13:51


Min man är hemma!!! och vi har ätit middag tillsammans!!! (nudelsoppa från gatståndet i byn). Nu försöker jag övertala min man att titta på "Mamma Mia" men det verkar inte gå. Han vill hellre titta på F1- formulet.


Nu står min dotter brevid mig och klappar mig på benet och kläcker ur sig:

- Mamma jag tycker du ska klippa dig på benen. Det är taggigt på dina ben.



Presentation

Omröstning

Vilken är din favorit thai-rätt?
 Penang gai
 Tom yam goong
 Phad thai
 Spicy wingbean salad
 Chicken cashewnut
 Tom ka gai
 Fried garlic & pepper
 Redsnapper in gingersauce
 Springrolls
 Chicken satay
 Green curry in coconutmilk
 Fried rice
 Masaman curry
 Red curry in coconutmilk
 Noodle soup
 Gai Pad King

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards